153_koncert2.jpg

pátek, 23. ledna 2015

Už třetí Novoroční koncert uspořádala v jihlavském DKO pro své zaměstnance, významné hosty a partnery společnost Bosch Diesel s.r.o.. Na akci, kterou spolupořádala také Filharmonie Gustava Mahlera, věnoval Bosch Diesel výnos z prodeje vstupenek FOKUSU Vysočina.  Symbolický šek na úctyhodných 45 tisíc korun převzala ředitelka FOKUSU Anna Šimonová.  „Dar využijeme na podporu projektu Komunitního chráněného bydlení pro 12 duševně nemocných klientů z Vysočiny,“ uvedla.

Koncert tak návštěvníkům v zcela zaplněném sále přinesl nejen krásný hudební zážitek, při kterém si mohli poslechnout slavné árie z oper, muzikálů nebo filmů, ale i dobrý pocit z toho, že napomohli dobré věci.

 „Máme radost z toho, že se jihlavský závod firmy Bosch vždy angažoval ve prospěch společnosti, je pevně spojen s Vysočinou a podporuje neziskové organizace včetně různých charitativních projektů,“ dodala Anna Šimonová.

 Podle zástupců firmy se slavnostní Novoroční koncert stává příjemnou tradicí.

„Stejně jako v posledních letech bychom chtěli uvítat nový rok nejen pěknou hudbou, ale zároveň i výtěžkem z našeho koncertu podpořit charitativní a veřejně prospěšné projekty v regionu Vysočiny. Takovýmto způsobem můžeme pomoci lidem, kteří nestojí ve středu společenského zájmu. Dar symbolizuje jednak naše propojení s Krajem Vysočina, také chceme umožnit regionu a Jihlavě mít podíl na našem hospodářském úspěchu a technologickém pokroku. Naše poděkování patří ale především všem, kteří přispěli k tomu, že se podařilo vybrat skvělou částku na dobrou věc,” sdělil na závěr Novoročního koncertu obchodní ředitel firmy Bosch Diesel s.r.o. Hermann Butz.

 Ve firmě Bosch Diesel s.r.o. je zaměstnáno na 4 300 zaměstnanců, vyrábějí se zde vysokotlaká čerpadla pro dieselové motory, tlakové zásobníky a regulační ventily tlaku pro systém Common Rail.

 

Klikni na mapku a najdi nejbližší pomoc

Třebíč Jihlava Žďár n/S Pelhřimov Havlíčkův Brod Hlinsko

facebook
 

 

© 2024 FOKUS Vysočina | Administrace | Cookies

Web: Crespo | Design: TNK