174_f15.jpg

čtvrtek, 23. července 2015

Pátý ročník běžeckého závodu na 10 kilometrů, který se 25.7. koná v Havlíčkově Borové, je už za dveřmi. A stejně jako vloni, tak i letos navázali pořadatelé tohoto sportovního klání spolupráci s FOKUSEM Vysočina. Pojďte si tedy zasportovat a pomozte tak FOKUSU Vysočina. 

Závod, který letos prožije svůj pátý ročník, se mezi veřejností těší velké popularitě a nyní je na něj dopředu přihlášeno takřka 350 dospělých závodníků.

Pořadatelé slíbili za každého startujícího, který vyběhne na trať, přispět naší organizaci dvaceti korunami na činnost. Navíc hlavní partner klání, kterým je městys Havlíčkova Borová, i letos vypsal zvláštní prémii. Za každou vteřinu, o kterou bude překonán stávající traťový rekord v kategorii žen, věnuje FOKUSU další stokorunou. A to už je slušná motivace! 

Případný výtěžek ze závodu bude využit v našem chotěbořském středisku. Vloni jsme takto díky pořadatelům získali více než deset tisíc korun.

FOKUS Vysočina na oplátku pro pořadatele v pelhřimovské dílně připravil keramické poháry pro vítěze a symbolickou cenu pro ty běžce, kteří se zapojili do všech pěti ročníků této populární akce. 

Součástí odpoledne v Havlíčkově Borové budou také závody pro děti, doprovodný program i bohaté občerstvení. Tedy naváhejte, pojďte si zasportovat, otestovat své běžecké síly a pomoci tak dobré věci! 

Přihlásit se lze samozřejmě také přímo na místě. Hlavní závod startuje v 17 hodin. 

Více o celé akci, fotografie, propozice i videa naleznete zde: www.borovska10.cz

 

Klikni na mapku a najdi nejbližší pomoc

Třebíč Jihlava Žďár n/S Pelhřimov Havlíčkův Brod Hlinsko

facebook
 

 

© 2024 FOKUS Vysočina | Administrace | Cookies

Web: Crespo | Design: TNK