160_plakat_kresadlo.jpg

čtvrtek, 19. března 2015

Dobrovolnické centrum FOKUSU Vysočina v regionu Havlíčkův Brod a Chotěboř ve spolupráci s Národním dobrovolnickým cetrem Hestia srdečně zve na předávání ceny Křesadlo - Ceny pro obyčejné lidi, kteří dělají neobyčejné věci. 

Jde o slavnostní ocenění dobrovolníků z havlíčkobrodska a chotěbořska, které FOKUS Vysočina organizuje. 

To se uskuteční ve čtvrtek 9. dubna v 16 hodin v koncertním sále zdejší ZUŠ za přítomnosti mnoha významných hostů. 

A pozor, sběr nominací se blíží ke konci! Bude ukončen již 25. března. Nominační formulář a pokyny k nominacím naleznete na webu www.fokusvysocina.cz v sekci Dobrovolnické centrum v regionu Havlíčkův Brod a Chotěboř. Nominace lze doručit elektronicky na e-mail dobrovolnicke.centrum@fokusvysocina.cz, poštou na adresu Klášterní 92, 583 01 Chotěboř nebo osobně po předchozí dohodě.

„Nominovat dobrovolníky může fyzická i právnická osoba. Jeden navrhovatel může zaslat libovolný počet nominací a nemusí úzce spolupracovat s dobrovolnickým centrem, nominovaný může pomáhat i neorganizovaně. Podmínkou však je, aby navrhovaný vykonával v průběhu roku 2014 dobrovolnickou činnost na Havlíčkobrodsku,“ uvedla koordinátorka dobrovolníků FOKUSU Vysočina, Iveta Krčálová.

  Oceněného dobrovolníka vybírá komise, která bude složena z pěti až sedmi členů. Bude složena ze zástupců sponzorů, médií, škol či dalších spolupracujících organizací.

 Vloni byla oceněna Lenka Venzhöferová, která v průběhu roku 2013 docházela jako dobrovolnice do havlíčkobrodského střediska FOKUSU Vysočina. V sociálně terapeutické dílně pravidelně organizovala Kreativní odpoledne a pro klienty tak zajišťovala volnočasové aktivity.

Klikni na mapku a najdi nejbližší pomoc

Třebíč Jihlava Žďár n/S Pelhřimov Havlíčkův Brod Hlinsko

facebook
 

 

© 2024 FOKUS Vysočina | Administrace | Cookies

Web: Crespo | Design: TNK