186_img_9567.jpg

čtvrtek, 19. listopadu 2015

Na konci října v nově zrekonstruovaných prostorech budovy FOKUSU Vysočina na havlíčkobrodské ulici 5.května, kde brzy nalezne své útočiště chráněná dílna Lesní četa, proběhlo první neformální setkání FOKUSU Vysočina s jeho partnery. „Právě probíhající podzim se nám jevil jako ideální čas pro uspořádání takové akce,“ usmívala se projektová manažerka FOKUSU, Lucie Marková. 

A proč se taková akce vlastně konala? Zaměstnanci naší neziskové organizace se chtěli totiž se svými partnery z veřejné správy, soukromých společností nebo z řad dobrovolníků a podporujících jednotlivců setkat nejen u klasického jednacího stolu.

 „Chtěli jsme všem - kteří s námi nějakým způsobem spolupracují - ukázat, že si jejich podpory nesmírně vážíme a snad je i potěšit drobnými dárky. Nechtěli jsme je však svazovat příliš škrobeným a organizovaným programem. Prostě si mohli v neformálním prostředí popovídat nejen s námi, ale také sami mezi sebou a snad se i příjemnou formou dozvědět něco dalšího o FOKUSU,“ vysvětlil Jakub Janáček.

Celá podvečerní akce, na které nechybělo krátké představení činnosti FOKUSU, proběhla v opravdu pohodové a uvolněné atmosféře. K tomu přispěli i všichni partneři, sponzoři i dobrovolníci, kteří se na jejím průběhu podíleli, a také někteří klienti fokusáckého Komunitního chráněného bydlení, kteří sami připravili chutné zvěřinové občerstvení.

„Rádi bychom touto cestou poděkovali sponzorům akce – jmenovitě: společnosti MV Catering, Kavárně U mostu, Lesní správě Karla Schwarzenberga, obchůdku DejsiBio, klubu OKO a týmu klientů našeho Komunitního chráněného bydlení,“ dodala Lucie Marková.

V nově zaváděné tradici budeme rádi pokračovat i nadále. Takže zase za rok? :)

Klikni na mapku a najdi nejbližší pomoc

Třebíč Jihlava Žďár n/S Pelhřimov Havlíčkův Brod Hlinsko

facebook
 

 

© 2024 FOKUS Vysočina | Administrace | Cookies

Web: Crespo | Design: TNK