156_photo0036.jpg

pondělí, 16. února 2015

FOKUS Vysočina získal v Chotěboři nové místo pro prezentaci svých výrobků. Díky ochotě Josefa Dobrovolného, byla v prostoru M – centra (naproti Poliklinice) nedávno nainstalována nová vitrína, kde mohou uživatelé sociálně terapeutické dílny a zaměstnanci šicí dílny FOKUSU ukázat veřejnosti část své ruční práce.  Výrobky pak je tu možné zakoupit každé pondělí od 9-11hodin nebo si je objednat na telefonním  čísle 774 415 150. 

„Rádi bychom touto cestou poděkovali Josefu Dobrovolnému, který nám nejen umožnil vitrínu ve svých prostorách nainstalovat, ale také zafinancoval její výrobu. Věříme, že se lidem budou naše výrobky líbit a všem zpříjemní cestu do M-centra,“ uvedla vedoucí chotěbořského střediska FOKUSU Vysočina, Dagmar Ondráčková.

 Josef Dobrovolný se tak připojil k řadě podporovatelů chotěbořského střediska neziskové organizace FOKUS Vysočina.

„  Velkou oporou nám je samotné město Chotěboř, které naše služby významně podporuje. Rádi budeme prostřednictvím měsíčníku ECHO informovat o dalších akcích, které má středisko naplánované pro rok 2015 společně s dalšími chotěbořskými firmami,“ doplnila Dagmar Ondráčková.

 

Klikni na mapku a najdi nejbližší pomoc

Třebíč Jihlava Žďár n/S Pelhřimov Havlíčkův Brod Hlinsko

facebook
 

 

© 2024 FOKUS Vysočina | Administrace | Cookies

Web: Crespo | Design: TNK