207_c83a5780_-_kopie.jpg

čtvrtek, 13. října 2016

Je to již více než rok, kdy se na sídlišti v Hlinsku zákazníkům otevřela nová provozovna společnosti Chráněné dílny Fokus Vysočina s.r.o.. Cukrárna Ludmilka v Družstevní ulici si našla svoje stálé zákazníky a vynikající výrobky z její kuchyně se dostávají ke stále více lidem. Navíc se nám neustále daří vylepšovat její vybavení, čemuž významně napomáhají také granty. 

„Musím říci, že naše Cukrárna Ludmilka nabírá stále lepší a lepší kurz. Postupně se nám daří zlepšovat naše služby nejen pro zákazníky, ale i pro naše zaměstnance. Rozšiřujeme výrobu a ruku v ruce s tím rostou také naše tržby. A výrazně nám k úspěšnému rozletu pomohly také granty od našich významných partnerů,“ usmívá se manažer Chráněných dílen Fokusu Vysočina s.r.o, Zdeněk Vacek.

Výraznou pomocí byla v roce 2016 nemalá dotace, kterou Ludmilku podpořil Pardubický kraj. Díky investiční pobídce ve výši 160 tisíc korun na zlepšení pracovních podmínek byla v Ludmilce pořízena potřebná klimatizace a nový server. "Neinvestiční dotaci ke zlepšení poskytování služeb ve výši třicet tisíc korun jsme pak využili na nákup tiskárny a licencí na prodej," uvedla projektová manažerka FOKUSu Vysočina, Jana Pavlasová.

Díky společnosti ČSOB, která nás podpořila celkovou částkou 100 tisíc korun, bylo možné v Ludmilce pořídit za 80 tisíc korun především nezbytnou vitrínu na výrobky. Další poskytnuté finance byly využity na nákup nádob na servírování, pracovní oděvy nebo propagaci cukrárny.

Pracovní oděvy, lednici nebo vybavení cukrárny napomohla zakoupit také MONETA Money Bank. Ta cukrárně, kde jsou na chráněných místech zaměstnáváni lidé znevýhodnění na trhu práce, věnovala celkem třicet tisíc korun.

„Díky společnostem ČSOB a MONET Money Bank můžeme i nadále zkvalitňovat naše stávající služby, za což jim patří velký dík, “ zakončil Zdeněk Vacek.

Přijďte se o kvalitě našich služeb přesvědčit do cukrárny osobně.

 

 

Klikni na mapku a najdi nejbližší pomoc

Třebíč Jihlava Žďár n/S Pelhřimov Havlíčkův Brod Hlinsko

facebook
 

 

© 2024 FOKUS Vysočina | Administrace | Cookies

Web: Crespo | Design: TNK