úterý, 8. ledna 2013

Na podzim loňského roku jsme vyhlásili první ročník soutěže Cena Zdeny Pleskačové – Cena za nápad. Jednalo se o soutěž, do které autoři mohli přihlásit své návrhy na keramický výrobek, který je nápaditý a zároveň vyrobitelný v podmínkách chráněné dílny.  Soutěž jsme vyhlásili jako oslavu tvořivosti a připomínku naší dlouholeté spolupracovnice a vedoucí keramické dílny Zdeny Pleskačové, která před rokem zemřela.  Veškeré návrhy jsme podle popisu vyrobili a komise poté vybírala vítěze z osmi děl.


Výrobky přihlášené do soutěže s pořadovými čísly

Výsledky soutěže a předání ceny vítězi proběhlo na vánočním setkání dne 13. 12. 2012, kde také byla vyhlášena Cena Fokusu Vysočina, o které rozhodli svým hlasováním přítomní hosté. 

Vítězkou prvního ročníku naší soutěže se stala paní Marie Rohlíková, která přihlásila svůj nápad – „dýchátko“, které ji pomáhá při astmatu. O svém návrhu hovoří v reportáži havlíčkobrodské televize HB in, kterou naleznete zde.

Vítězkou Ceny Fokusu Vysočina se stala paní Zdeňka Grégrová z Pelhřimova.

Vítězka soutěže paní Marie Rohlíková

Již nyní se těšíme na návrhy, které přiláká soutěž letos, tedy ve svém druhém ročníku. Budeme rádi, přidáte-li se a přihlásíte svůj nápad!

 

Klikni na mapku a najdi nejbližší pomoc

Třebíč Jihlava Žďár n/S Pelhřimov Havlíčkův Brod Hlinsko

facebook
 

 

© 2024 FOKUS Vysočina | Administrace | Cookies

Web: Crespo | Design: TNK