pondělí, 10. února 2014

Společně s dobrovolníky jsme v Dobrovolnickém centru pro region Hlinsko naplánovali projekt s názvem "Dobrovolnické centrum - moje zázemí". Hlavní myšlenkou je vytvořit fungující materiální zázemí pro dobrovolníky, které jim umožní realizovat naplno své nápady při dobrovolnické činnosti. Náš projekt uspěl v grantovém řízení Nadace ADRA a byl projekt podpořen z grantového programu NIF částkou 30 000 Kč.

Pro dobrovolnickou činnost jsme již zakoupili: notebook a reproduktory, fotoaparát, barevnou tiskárnu na formát A3 a příslušenství, kytaru a příslušenství, knihy, výtvarné potřeby, stolní a venkovní hry. 

Dobrá věc se podařila, ale tím budování materiálního zázemí pro naše dobrovolníky nekončí, aktuální seznam dalších potřebných věcí a informace o projektu najdete zde. Pokud byste se i Vy chtěli podílet na budování dobrovolnického zázemí, přispějte nám jakoukoli finanční částkou nebo tím, co Vám ve firmě či organizaci přebývá a dobrovolníkům by v jejich činnosti pomohlo. Stanete se také spolutvůrci a hlavními aktéry ,,dárcovské mapy“ s aktivními kontaktními odkazy na partnery a dárce, kteří nám s tímto projektem pomáhají. Mapa vyjadřuje naše poděkování za Vaši pomoc a podporu, a  my věříme, že ji brzy budeme moci rozšířit o další podporovatele dobrovolnické činnosti.

Aktuální ,,mapu dárců" si můžete prohlédnout zde

Pojďte tedy s námi společně vytvořit materiální zázemí pro dobrovolníky, ze kterého budou mít užitek dobrovolníci, přijímající organizace a v neposlední řadě především samotní příjemci dobrovolnické pomoci!

 

Klikni na mapku a najdi nejbližší pomoc

Třebíč Jihlava Žďár n/S Pelhřimov Havlíčkův Brod Hlinsko

facebook
 

 

© 2024 FOKUS Vysočina | Administrace | Cookies

Web: Crespo | Design: TNK