247_bludiste_barva.jpg

úterý, 6. března 2018

Vzkaz, který nám udělal velkou radost, v nedávných dnech dorazil do našeho chotěbořského střediska. Právě tady v komplexu Bludiště provozujeme také službu Osobní asistence. Jak je ze vzkazu - který nám doručila rodina jedné z klientek – vidět, tato služba má velký smysl. Posuďte sami…

"Je tomu rok, co mne oslovila tehdejší vedoucí Bludiště FOKUSu Vysočina z.ú., paní Radka Bencová, která se doslechla, že bych mohla využít jejich službu osobní asistence. Přestože jsem často o této možnosti uvažovala, cítila jsem to jako osobní selhání, že se nedokážu postarat o svoji 87-letou matku. Maminka měla těžkou mozkovou příhodu a už třetí rok je upoutaná na lůžko. Krmení a přebalování zvládáme, ale koupání už byl čím dál větší problém.

Ten se právě díky službě osobní asistence FOKUSu Vysočina z.ú. vyřešil. Pravidelně k nám dojíždějí asistentky Soňa Chalupová a Ivana Pleskačová, kterým patří velký dík za jejich přístup, ochotu a péči, kterou mé mamince věnují. Ta se na ně těší, vždy pookřeje, moc se spolu nasmějí. Poskytnou jí nejen koupel, ale i bazální stimulaci a to si maminka libuje. Prokrví se jí ochrnuté svalstvo a uvolní se celé tělo.

Proto, ještě jednou děvčata, VÁM patří velký dík a přeji hodně zdraví a sil do další práce.

Moc si Vaší práce vážíme.

                                                                                         Za celou rodinu

                                                                                                 Blanka

P.S.: … a vy ostatní, nebojte se požádat o pomoc.

Více o službě se dozvíte zde.

Klikni na mapku a najdi nejbližší pomoc

Třebíč Jihlava Žďár n/S Pelhřimov Havlíčkův Brod Hlinsko

facebook
 

 

© 2024 FOKUS Vysočina | Administrace | Cookies

Web: Crespo | Design: TNK