pátek, 25. srpna 2017

Máte zkušenosti a znalosti v oblasti poskytování sociálních služeb? Těší Vás pracovat s lidmi s mentálním nebo kombinovaným postižením? Možná Vás zaujme naše nabídka na práci.

Nabízíme volné pracovní místo na pozici vedoucí služeb pro lidi s mentálním a kombinovaným postižením

Ve středisku Chotěboř nabízíme práci na pozici sociální pracovník/speciální pedagog - vedoucí komplexu sociálních služeb Bludiště - osobní asistence, denní stacionář a sociálně terapeutická dílna.

Náplň práce: přímá práce s klienty,  vedení týmu pracovníků, organizace a vedení služeb,  1,0 úvazku,

Nabízíme: Uplatnění ve stabilní neziskové organizaci, možnost řídit komplex sociálních služeb, aktivní tým pracovníků s dlouholetou praxí 

Požadujeme:praxi v sociálních službách denní stacionář nebo osobní asistence nebo praxi s cílovou skupinou - osoby s mentálním a kombinovaným postižením. Dobrou orientaci v soc. službách a metodice jejich poskytování, odbornou způsobilost dle zákona o sociálních službách (108/2006 Sb., § 110), trestní bezúhonnost, řidičský průkaz typu B, schopnost samostatné a zodpovědné práce a vedení týmu.

Profesní životopis a motivační dopis zašlete na e-mail: anna.simonova@fokusvysocina.cz. Další informace na tel: 774 151 495.

Klikni na mapku a najdi nejbližší pomoc

Třebíč Jihlava Žďár n/S Pelhřimov Havlíčkův Brod Hlinsko

facebook
 

 

© 2024 FOKUS Vysočina | Administrace | Cookies

Web: Crespo | Design: TNK